KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Wednesday, September 4, 2013

SELIPAR JEPUN KE KLCC ... KO ADO ..

 
Assalamualaikum sume..
 
wahhh kelaut btl mood nk berbloging .. sory ye sume kwn2..
 
bz sgt le skng ni.. huhuhu
 
ni kisah last week, aku ni sejak kene xcident aritu .. kaki mmg sgt sakit, sandle yg ada tali blakang tu pun aku xleh nk pakai , cz kaki bengkak .. tah bile nak pi urut.. nw dh ok skit.. tp that day aku decided nak pinjam sandle tnpa tali adik aku .. naik moto ok je kan ..
 
so smp je kt opis, aku turun je moto ..
 
TUPPPPPP
 
putusssssssssssssssssssssssssssssssss...
 
terus aku cuak, pak ajil leh plak gelakkan aku.. rs nak lepuk jeee kan .. terus dia kuor kan sliper jepung aka sliper ujan dia..
 bykkan le korg g keje pakai sliper ni ... dh ler ado jamuan raya plak tu... huhuhuhu haru btl ler..
 
gamble ajak mmber g klcc beli sandle baru wakakakakak.. tp dlm masa sama ramai le yg pandang kt sliper aku, bj ngn tudung dh cun .. bile part sliper O.U.T oceyyy..
 
terus aku crik yg murah2 je.. kbtlan ada sale skit.. so rembat je le..
 
walau rupe cm makcik2, tp sgt selesa pakai .. tuk kecemasan aci je aku sarung

7 comments:

  1. hahaha lawak plk awak..kalo sy tksggup nkpakai p klcc selipar tu..mgkin usaha jgk pnjam kengkawan punya kjap..ekeke

    ReplyDelete
  2. kikikikkik...boleh pulok gitoo yee...

    ReplyDelete
  3. waahhh.. colour blok selipa ngan baju.
    saya dulu pernah gak selipa putus dr kete ke opis.
    jalan kaki ayam jer sebelah yg putus tuh.. naik opis pakai selipa jepun kat opis jer.. hehehe

    ReplyDelete
  4. Aq dedulu suka pkai selipar jepun..slmba rock ja aq pkai..:)

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. lau ofis biasa2 oklah kan
    tp lau ofis yg besar n byk org lalu lalang
    malu gak lau pakai selipar mcm tu..nak2 besar gedabak kau hahaha
    aku kt ofis ni ok je pakai selipar..ofispun kecik area2 situ pun x bape rmi org

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah