KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Tuesday, October 29, 2013

BERBOWLING vs BF

 
Asslamualaikum sumeee...
 
apa kabo ..
 
sory la lama x update cite kt blog ni, sebenor nye bnyk story mory... tp di sebab kan nw days dh ado IG, FB, WASAP dan mcm2 lg... so 'derhaka' la kt blog ni...dh bersawang2an dh .. adoiii ..
 
ni nk update cite lama wakakakak, masa aku berbowling bln lepas.. ms ni amni masuk 1thn , so aku ngn adik2 berjimba2 tnpa lelaki kt Bowling The Mines.
 
Sibbaik la amni sgt2 behave .. senang skit nak handle anak dara tu .. dlm masa sama , walau berbowling tetap BF tau .. sapa kata bF in public melucahkan ????
 
aku wat but still tutup aurat ocey...
 

6 comments:

  1. ya betoi aku sokong mung beb...aku pon akan bowling lagi hujung minggu ni...jom berBF

    ReplyDelete
  2. uit... mana ilangnya kamu?? ke aku yang dah lama tak skodeng sini. hehehe

    eh, hiii!!!

    ReplyDelete
  3. lama xmain boling huhuhu
    nak main skun pun dah lemau ekeke

    ReplyDelete
  4. Ya hampunnn rasanyer dh berthn x main bowling
    Ai b4 bersalin hr tu Mmg beli nursing cover
    Kain nipis jer takut Nnt panas dh pakai 2 kali pun

    ReplyDelete
  5. Aq pon mcm ko gak..aq guna shawl yg lebar jer buat cover..bowling mmg dh lama pencen..ekekke

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah