KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Wednesday, November 27, 2013

SALAM SEMUA... | BLOG BERSAWANGAN

 
 
Assalamualaikum sume...
 
ada yg merindui aku x kt blog ni ?
 
sorry la , bz nk pitam rs nye ngn keje aku skng ni ... lg pun, skng ni x de idea la nak karang cite huhuhuhu....
 
khas tuk korg2 yg windu kami, ni la gamba terbaru CINTA HATI kami ..
 
 
masa ni compny aku wat tournement bowling kt wangsa walk, so wajib la weols pakai sedondon (kecuali pak ajil)...
 
dlm 3 frame gak la main nye, smp lenguh lengan aku kt 1 mingu wakakkaakkakak...
 
lepas main tu (team yg tgh2 la dpt mata.. xterer pun) anak2 dh nmpak plak tmpt game, time tu mmg tgn aku lenguh kan .. emmm ado plak tmpt mainan yg byr rm3 tu .. aku lepas kan je amni dlm tu .. senang skit aku nak berehat smp ber FB wakakakakkaak.. ampeh nye ibu kan ..ala ayah nye pun sama jgk ..
 
so anak2 epy je dpt main sepuas2 nye , cz sptt dh balik .. tp kul 5 pun x balik2 lg tau ... game bwling kul 1pm dh selesai ..
 
** tuk2 korg yg ado IG .. meh2 add diri ku azuradenso_cute..
 
tuk yg nak beli produk SHAKLEE.. meh2 la wasap diri ku 0123084506..
tuk yg nak hasil craft tu , mintak maap bebanyak.. aku nw xbp nak ada masa.. kalau ada masa terluang pun aku rela zzzzzzzzz...
 
smp jmp lagi
 
 

2 comments:

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah