KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Monday, December 9, 2013

CEREAL berwajah BARU

 
Asslamualaikum sume..
 
uols sume minum or makan cereal x ? aku zaman bujng2 jgn hrp le nk makan .. even pandang pun idok tau .. x sedap (katonyeee time tu).. but now dh jd minuman rutin..
 
aku ni mmg jenis x reti nak diet2 psl kalau once dh kne sakit, kt 1 mingu x lalu nk makan .. so sementara sihat, baek aku makan je pe yg aku nak .. kcuali benda2 yg aku mmg xleh mkn cm cuka, nangka dll ..
 
now every morning b4 g kje aku pasti kan aku wat minuman cereal choc + ESP (kalau mau sile pm or wasap yew.. kasi hrga murh2 . .xpun gune je id aku : 923637) 1 cawan... bertmbah sedap bile aku shake2 kan ...
 
so bile stok dh licin kt umah, mule lew kne bertukor minum milo .. tp x sekenyang minum cereal lew .. so aku pun pakat mencarik lew , puas la aku ngn kwn aku carik kt MARCATO market kt pavi nun (kes malas nak jln jauh2 pi klcc)  tp x jmp2 la uols.. puas le crik2 , last2 aku capai yg paling muroh, aku belek2 .. eh ehhhhhhh
 
 
ptt la aku x ketemu, psl dok carik deisgn tu kan .. tu psl la x jmp2 .. bile bc btl2 rupe nye dh bertukor wajah .. kali ni aku beli 2 pax terus, 1 kt opis 1 kt umah ...
 

1 comment:

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah