KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Wednesday, December 11, 2013

KEK CHOC CHEESE LELEH

 
Asslamualaikum korg ...
 
tetiba aku rajin je update blog kan kan kan ... suke x .. cume nak BW je aku perlukan time lain yew.. sory2
 
ni haku nk habaq kt korg , penah try x KEK CHEESE LELEH????
 
 
haku memula cm x bp nak gemor psl dok bygkan rs cheese dia cm ala2 piza hut ..wakakakakkakaka... tp tah cmner kebetlan kwn aku jual, so aku pun rembt le 1...
 
HARGA ... umakaiiiiiii MAHEIIIII weh, rs cm x berbaloi plak ngn bekas kecik tu .. tp di sebab kan nk rs aku try la 1 ..
 
bile rs 1 sudu ... aduhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh NYAMANNNNNNNNNNNNNNN nye rasa dia... lg2 kalau baru lepas kuor dr peti ais.. cheese nye sgt moist tauuu .. x keras pun.. dap weh, aku plak mmg beli perisa choc ...
 
phtu bile nak beli lg dok berkire2 le psl 1 bekas kt rm20.00.. ado yg jual rm25.00 tau .. rs nye yg mahei lg pun ado ...
 
tp bile kwn2 aku ckp , dr beli baru buat sdiri je psl sgt senang dan kos nye murah je... aku ni kalau ler keje as cikgu, mmg hari2 aku wat kek ... tp di sebab kan aku keje opis, masa tu mmg xdok lew... so xdok le time nak baked sdiri ..
 
doa2 la moge cite2 aku nk berniaga sdiri tercapai yew...
 
 

4 comments:

  1. aku tak penah try lagi ni...tp nampak sedep tu

    ReplyDelete
  2. kek ni memanggggg sedap kak..
    sy pun suka sgt..
    sama lah kita..nk buat tu xde masa..haha alasan kan..

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah