KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Wednesday, December 11, 2013

SELAMAT PENGANTIN BARU ROSMAWATI & PASANGAN

 
 
Salam sume...
 
dh lunch ke?
 
last week, aku terjah Klang (Meru) tuk hadir ke majlis perkahwian kwn aku ..
 
dia ni salah seorg kwn yg setia di sisi aku ketika aku susah senang, dia mude dr aku. aku kenal dia mas aku keje as contract staff kt Petronas .. ms tu kitrg contact dlm 3month basis, lpas 3bln opsi just smbung 1bln je then kitrg x de keje... masa still keje tu, kitrg rajin pose psl xckup duit gaji tuk makan .. bygkan la , gaji rm1500 tuk aku .. tuk dia rm1200 sahaja ...keje plak kt KLCC tower , ingt ckup ke... so tu sebab la weols trpaksa pose..
 
tp lepas just dpt smbung contrct 1bln je tu, kitrg mmg susah ati lew.. ada jgk la kami apply tmpt lain tp xde plak yg pangil , so start la kami as pengangur ... aku selalu la pick up dia kt umah dia, kebtlan dia pun dok cheras jgk.. kitrg lepak kt SOGO la, AMpang la.. tuk tenangkan jiwa lara (wahhh gitu)..dok gune ar duit saki baki yg ado tu.
 
xsmp 1bln tanam anggur, dpt balik keje contract .. tp aku x terima cz aku dpt keje kt kolej university.. kwn aku ni je la yg terima job tu until now , dh 4 5thn dia keje kt Tower tu as contrct staff.. sibbaik masa tu dia lum kwin ..lg pun dia xde tangunggan.. cm aku mmg kene pk future psl aku ada anak, ada kete nk kene byr .. utng loan , insuran anak2 lg.. mmg x ckup arr gaji rm1500 tu ..
 
syukur alhamdulillah kwn aku ni dh kawin.. aku pun dh dpt keje tetap kt syarikat minyak jgk .. syukur doa aku trmakbul.
 
 make up express

 
semoga Ros dan pasangan bahagia ke akhir hayat..

5 comments:

  1. tahniah buat kawan sis! eh lama kita x dtg sini kan.hehehe.makeup express pon lawa!

    ReplyDelete
  2. amni duk tenung pengantin je ha..hehe

    ReplyDelete
  3. lame tk jln kt blog akak... susah2 dulu...senang2 kemudian hari.....

    p.s lawo akak...

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah