KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Tuesday, October 29, 2013

BERBOWLING vs BF

 
Asslamualaikum sumeee...
 
apa kabo ..
 
sory la lama x update cite kt blog ni, sebenor nye bnyk story mory... tp di sebab kan nw days dh ado IG, FB, WASAP dan mcm2 lg... so 'derhaka' la kt blog ni...dh bersawang2an dh .. adoiii ..
 
ni nk update cite lama wakakakak, masa aku berbowling bln lepas.. ms ni amni masuk 1thn , so aku ngn adik2 berjimba2 tnpa lelaki kt Bowling The Mines.
 
Sibbaik la amni sgt2 behave .. senang skit nak handle anak dara tu .. dlm masa sama , walau berbowling tetap BF tau .. sapa kata bF in public melucahkan ????
 
aku wat but still tutup aurat ocey...
 

Monday, October 7, 2013

DINNER GLITZ & GLAM COMPANY | SESI BUANG TEBIAT

 
Asslamualaikum uols.
 
adoiyaii gile bersawang2 blog haku ni.. x smpt ler nk update story mory..
 
kebetulan aku brcuti 4-7hb, so alang2 aku hangkut laptop so aku update la slow2 ye...
 
ni kisah agak basi laaa kire nye.. cmpny aku wat DINNER tuk staff2.. tema plak MASQUERADE GLAM oceyyy... mau pening nk pk psl bj, last2 aku pk nak sewa je laaa.. kalau beli kang rugi plak, tah zaman tok kaduk bile aku nak gune lg kan...
 
apa lg google hajew lew kan .. tup2 aku trjmp 1 butik ni, area ampang ...b4 tu aku nk g shah alam, cz penah sewa zaman kolej dlu..tp cm jauh la plak cz that day aku keje lg tuk half day.. so aku decide nak sewa je la kt Ampang tu.. aku g ngn adik aku, dia sibuk suh aku try sume bj..sibbaik ler bdn ala2 ok skng ni.. kalau ala2 tembun kene la pakai bj ala2 bini SHREKs si FIona tu ..
 
aku xtau la aku pakai ni bj princess mano, tp yg penting nye kene kembang | kene pakai mask | kene TUTUP AURAT ... aku try2 la dlm 3 4 bj, di sebab kan aku suke wrna purple so aku decide nk sewa je bj purple.. budk butik tu ckp ada org cm kenan nak yg tu tp diorg g makan dlu, wakakakakk sory lew yewwww...sapa cpt dia dpt ler.. kalau nak nape x booked awal2 tui dak ???
 
aku sewa bj..tp dpt sarung tgn, mask jgk.. ok arr kan .. hrga sewa x smp pum rm100 tau.. murah kan, yg adik aku plak trkejut rupe nye kt situ la dak2 skolah dia sewa bj tuk maskot skolah diorg wakakakkakakaka...
 
on that day, aku suh adik aku yg ke 4 anta aku g SHangri La...tp aku leh bygkan sure keadaan huru hara jgkkan .. so aku make up siap2 la dr umah, g sana cume tukar bj jew...
 
 make up aku yg ramai plak org tny sapa make up, bp rm make up .. padahal aku make up sdiri je ...xsmp pun 1/2jam...
 
smp2 je kt sana , aku roger2 kt geng2 .. diorg lepak kt surau.. so trjah terus. Tgk2 diorg dok sibuk2 nak make up la , smpt lg nak suh aku make up..tp sory la mmg aku x bwk la alat2 make up aku .. kalau nk, booked la awal2 kan .. xkan plak aku yg nk bwk ...
 
phtu bile aku tuko je bj, masing2 dh trujaaaa... naik segan plak aku .. aku dok je dlm surau tu smp majlis nak start.. then baru kuor, sibbaik la pakai mask..so xde org leh cam heheheheheh.. lps dftar weols msk dewan , crik port dkt ngn mknan lew kan ... hihihihihi
 
 kitrg makan agak sikit cz susah nak jalan2 ngn gaun yg maha kembang ... lgpun sonok ngn aktiviti yg ado ..
 
 aku ngn mmber
 
 aku ngn sekretary GM ... ms ni tgh dok dftar ..
 
aku ngn dak intern (masa ni kt surau .. ramai gile dak2 intern tukor bj, masing2 take turn nak snap2 ngn aku)
 
abai kan keadaan yg sepah tu ..
mmg buang tebiat ooo dressing gini...
 
entertainer weols mlm tu DAyang Nor Faizah.. tp tah , x rs cm dia ikhlas je.. dh ler part request lagu dia dok g kt lelaki2 jew... penat yg pmpuan2 trjerit2 nk nyanyi ngn dia.. sengal jew.. kitrg siap ckp kt AJK , kalau retis cmni baik ambik si Aflin ke, Harith ke.. si Dee ke .. lg best kut...
 
majlis abis kul 12 tp kul 10.30mlm aku dh suh pak ajil ambik.. malas nak stay lelama..

nota kaki 17dec2014
*** di sebab kan ramai tui wasap aku tny kt ner aku sewa .. meh aku ltak kt sini ye..

Cantiquecostume
no 22-1, jalan Sulaiman 1, taman Putra Sulaiman, Ampang

tel: 03-42704330

waktu beroperasi
11am-7.30pm weekdays
11am-6pm saturday ..
Ahad close tau

kalau uols tau mne FLAT kerajaan wrna brown tepi jln MRR2 tu .. haa msuk kiri tu terus, sebelah fkat tu ada keda2 kan .. kne msuk ke kiri , cz kedai ni blakang skit dr jln utama tu .. xpun korg GPS je la ye or call org butik suh dia bg tunjuk arah ..