KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Monday, December 30, 2013

IM BACK


 
Assalamualaikum sume..
 
IM BACK
 
lemau aka ngntok nye tody ..

nnt i story psl trip end of the year ni yew.. ada yg best , ado yg x best ...
 

Monday, December 23, 2013

GUEST BOOK

 
Assalamualaikum sumeeee..
 
best x cuti2 msia? sure ramai yg bercuti pjg kan ..
 
haku ambik 27hb nnt nak pi over the sea uolssss, wahhh gitu .. saje bwk anak2 jalan ..
 
ku now bnyk sgt la keje.. pg ni ku msuk opis lmbt skit psl nye ado interview ehem ehem .. doa2 kan la dpt , cz sgt2 dkt ngn umah mama aku .. malas dh aku nk travel jauh2 phtu tensen2 kan ..
 
kalau dpt aku bly berbasikal ajew kt opis ...haaa caya x ? mmg sgt2 dkt tau .. idok le memalam bute baru dpt tgk anak2..
 
meh cuci mato , request dr kwn aku .. aku sjak2 ado amni ni aku slow skit ngn craft2 ni .. susah la anak dara ni nk berkepit ajew..
 
 
 
 


Wednesday, December 11, 2013

SELAMAT PENGANTIN BARU ROSMAWATI & PASANGAN

 
 
Salam sume...
 
dh lunch ke?
 
last week, aku terjah Klang (Meru) tuk hadir ke majlis perkahwian kwn aku ..
 
dia ni salah seorg kwn yg setia di sisi aku ketika aku susah senang, dia mude dr aku. aku kenal dia mas aku keje as contract staff kt Petronas .. ms tu kitrg contact dlm 3month basis, lpas 3bln opsi just smbung 1bln je then kitrg x de keje... masa still keje tu, kitrg rajin pose psl xckup duit gaji tuk makan .. bygkan la , gaji rm1500 tuk aku .. tuk dia rm1200 sahaja ...keje plak kt KLCC tower , ingt ckup ke... so tu sebab la weols trpaksa pose..
 
tp lepas just dpt smbung contrct 1bln je tu, kitrg mmg susah ati lew.. ada jgk la kami apply tmpt lain tp xde plak yg pangil , so start la kami as pengangur ... aku selalu la pick up dia kt umah dia, kebtlan dia pun dok cheras jgk.. kitrg lepak kt SOGO la, AMpang la.. tuk tenangkan jiwa lara (wahhh gitu)..dok gune ar duit saki baki yg ado tu.
 
xsmp 1bln tanam anggur, dpt balik keje contract .. tp aku x terima cz aku dpt keje kt kolej university.. kwn aku ni je la yg terima job tu until now , dh 4 5thn dia keje kt Tower tu as contrct staff.. sibbaik masa tu dia lum kwin ..lg pun dia xde tangunggan.. cm aku mmg kene pk future psl aku ada anak, ada kete nk kene byr .. utng loan , insuran anak2 lg.. mmg x ckup arr gaji rm1500 tu ..
 
syukur alhamdulillah kwn aku ni dh kawin.. aku pun dh dpt keje tetap kt syarikat minyak jgk .. syukur doa aku trmakbul.
 
 make up express

 
semoga Ros dan pasangan bahagia ke akhir hayat..

KEK CHOC CHEESE LELEH

 
Asslamualaikum korg ...
 
tetiba aku rajin je update blog kan kan kan ... suke x .. cume nak BW je aku perlukan time lain yew.. sory2
 
ni haku nk habaq kt korg , penah try x KEK CHEESE LELEH????
 
 
haku memula cm x bp nak gemor psl dok bygkan rs cheese dia cm ala2 piza hut ..wakakakakkakaka... tp tah cmner kebetlan kwn aku jual, so aku pun rembt le 1...
 
HARGA ... umakaiiiiiii MAHEIIIII weh, rs cm x berbaloi plak ngn bekas kecik tu .. tp di sebab kan nk rs aku try la 1 ..
 
bile rs 1 sudu ... aduhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh NYAMANNNNNNNNNNNNNNN nye rasa dia... lg2 kalau baru lepas kuor dr peti ais.. cheese nye sgt moist tauuu .. x keras pun.. dap weh, aku plak mmg beli perisa choc ...
 
phtu bile nak beli lg dok berkire2 le psl 1 bekas kt rm20.00.. ado yg jual rm25.00 tau .. rs nye yg mahei lg pun ado ...
 
tp bile kwn2 aku ckp , dr beli baru buat sdiri je psl sgt senang dan kos nye murah je... aku ni kalau ler keje as cikgu, mmg hari2 aku wat kek ... tp di sebab kan aku keje opis, masa tu mmg xdok lew... so xdok le time nak baked sdiri ..
 
doa2 la moge cite2 aku nk berniaga sdiri tercapai yew...
 
 

Monday, December 9, 2013

CEREAL berwajah BARU

 
Asslamualaikum sume..
 
uols sume minum or makan cereal x ? aku zaman bujng2 jgn hrp le nk makan .. even pandang pun idok tau .. x sedap (katonyeee time tu).. but now dh jd minuman rutin..
 
aku ni mmg jenis x reti nak diet2 psl kalau once dh kne sakit, kt 1 mingu x lalu nk makan .. so sementara sihat, baek aku makan je pe yg aku nak .. kcuali benda2 yg aku mmg xleh mkn cm cuka, nangka dll ..
 
now every morning b4 g kje aku pasti kan aku wat minuman cereal choc + ESP (kalau mau sile pm or wasap yew.. kasi hrga murh2 . .xpun gune je id aku : 923637) 1 cawan... bertmbah sedap bile aku shake2 kan ...
 
so bile stok dh licin kt umah, mule lew kne bertukor minum milo .. tp x sekenyang minum cereal lew .. so aku pun pakat mencarik lew , puas la aku ngn kwn aku carik kt MARCATO market kt pavi nun (kes malas nak jln jauh2 pi klcc)  tp x jmp2 la uols.. puas le crik2 , last2 aku capai yg paling muroh, aku belek2 .. eh ehhhhhhh
 
 
ptt la aku x ketemu, psl dok carik deisgn tu kan .. tu psl la x jmp2 .. bile bc btl2 rupe nye dh bertukor wajah .. kali ni aku beli 2 pax terus, 1 kt opis 1 kt umah ...
 

Friday, December 6, 2013

HAPPY WEEKEND

 
Salam sume..
 
alhamdulillah tody dh fridy , sok leh la bangun lambat fuhhh .. otak aku sgt2 letey skng ni ..
 
sok tgh hari akan terjah Kota damansara tuk byr deposit hihihihihi nnt la ai cite ke mana yew... yg penting nye , niat tuk eppy kan ati mama aku .. kali ni fmily aku je pi .. tp abah x ngn adik2 aku lg 2 org x ikot..
 
ahad plak ada wedding kwn aku kt Meru , so org2 Klang ... agak2 yg rindu nak ketemu , leh roger2 yew...
 
smp jmp lagi