KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Wednesday, January 8, 2014

RED DAY AT KR

 
 
Assalamualaikum sume..
 
dh ready nak serbu KR today ??
 
tuk yg lum tau today kene pakai something RED kalau nak dpt makan 1 pinggan tp byr 1 pinggan at KENNY ROGERS .. best kan kan kan
 
tp as usual sure ramai org , aku ni kene tgk kalau ramai time lunch kene la pi ngap time balik nnt.. cz weols kalau makan kt KLCC or PAVI .. mmg tmpt HOT2 la kan .. so pepaham je lew..
 
** today lemauuu .. kene demam selsemaaa huhuhuh
 

4 comments:

  1. ala aku pakai purple arini...tak dapat la...kikikiki

    ReplyDelete
  2. taun ni aku mls nk pi..haha

    ReplyDelete
  3. owhh..
    red day kt KR ke ari ni?
    awat ak tk taw..haha...

    ak mmg pakai merah arini..eh bukan..maroon la..haha

    #bila nk update trip g spore beb?

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah