KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Monday, February 24, 2014

BKN BERSAWANG DH NI .. DH BERULAT


Assalamualaikum warga blog tercintan cintun 

dh berabad rs nye blog aku x berupdate.. ni ks sejak2 aku bertukor keje ke cmpny minyak ar ni .. dh ler diorg blok FB, keje plak melambak2 smp aku rs malas nak menulis..

banyak sebenar nye cite2 menarik nk story tp xsmpt arrr.. rajin update kt fb ngn IG je skng ni .. 

kalau uols ada IG , cer carik #fazurybeuteq.. nnt ku akan update bnyak lg yew.. ni baru2 lg wat # tu .. psl nye blog business punnn kelaut dlm .. 




4 comments:

  1. tu la nampak mung kat ig n fb je sekarang

    ReplyDelete
  2. Pasan jugak dh lama xupdate blog..nasib baik ade fb ngan ig..

    ReplyDelete
  3. tk per..busy ngn keja kan
    nnti free update la

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah