KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Monday, February 24, 2014

Tarikh Uji Bakat Kilauan Emas 4 Syarat Dan Penyertaan 2014 | PAK AJIL SENTAP




Program realiti nyanyian terbitan Astro Prima iaitu Kilauan Emas untuk musim keempat (4) diteruskan dengan “Pencarian Otai Masih Berbisa” untuk musim baharu ini
Kepada yang menepati syarat ditetapkan jangan melepaskan peluang untuk menyertai sesi ujibakat dan inilah masanya untuk menonjolkan bakat yang sekian lama terpendam





TARIKH UJI BAKAT KILAUAN EMAS 4 SYARAT DAN PENYERTAAN 2014
Syarat-Syarat Penyertaan Kilauan Emas Empat (4)
Terbuka kepada penyanyi solo lelaki dan solo wanita sahaja
Warganegara Malaysia atau Singapura
Berusia 40 tahun ke atas pada 1 Febuari 2014
Tidak pernah merakamkan album dalam tempoh 5 tahun dari tarikh ujibakat
Tidak pernah menjadi finalis Kilauan Emas musim 1, 2 & 3
Pendaftaran terbuka kepada 300 peserta terawal sahaja
Pendaftaran dibuka mulai jam 8.30 pagi
Peserta dikehendaki membawa 2 keping gambar berukuran 3R dan Salinan Kad Pengenalan atau Pasport
Peserta digalakkan membawa minus one dan alat muzik sendiri sekiranya terpilih ke peringkat seterusnya
Tarikh dan lokasi Ujibakat Di Seluruh Malaysia adalah seperti berikut
TarikhLokasi
8 Februari 20141Borneo HyperMall,Kota Kinabalu, Sabah
15 Februari 2014 Hills Shopping Mall,Kuching, Sarawak
22 Februari 2014Berjaya Megamall, Kuantan, Pahang
1 Mac 2014Berjaya Waterfront Mall,(dahulu dikenali sebagai
The Zon Mall) Johor Bahru, Johor
8 Mac 2014Megamal Pinang, Seberang Perai, P.Pinang
15 & 16 Mac 2014 SACC Mall,Shah Alam, Selangor

Untuk mengetahui atau memilih senarai lagu wajib semasa ujibakat sila layari laman web rasmi Kilauan Emas 4

Difahamkan Kilauan Emas keempat menawarkan hadiah lumayan berupa wang tunai berjumlah RM100,000, sebuah kereta Toyota Camry 2.0E bernilai RM150,000 beserta trofi, sumbangan Astro untuk Juara
Manakala Naib juara bakal membawa wang tunai RM50,000, sebuah kereta Nissan X Gear bernilai RM85,000 dan trofi
Tempat ketiga dan keempat masing-masing membawa pulang RM30,000 dan RM15,000 beserta trofi






*** salam uols.. 

sure korg pelikkan nape tetiba aku tepek psl KILAUAN EMAS, last week trdgr promo kt radio SINAR FM, time tu rs nye SY, KE ngn Krill la borak2 psl kilauan emas ni.. diorg ckp la tuk msuk kene umur 40thn ke atas.. 

aku pun terusssssssssssssssss toleh kt pak ajil .. kui3, saje ngusik dia..

eh ehhh .. abg dh layak ar nak msuk kilauan emas.. phtu aku ngn akil gelak2.. 

pak ajil sentap arrr kan , tp dia smpt lg tu ckp .. kalau dia msuk nnt gerenti dia menang, so dia malas ler nk bg org lain kecewa.. dgn itu dia malas la nak join.

abis je dia ckp , aku ngn akil lg laaaaaa trgelak beso .. amni pun join gelak even x tau apa2..


2 comments:

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah