KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Tuesday, February 25, 2014

THE MILK STORY | LUNATOTS


Assalamualaikum sume.. 

saje nak share aktiviti harian skng ni .. 

skg ni Amni khairina dh msuk 1tahun 5bln, alhamdulillah susu bdn lg.. and still ada lg susu bdn walau x meriah ms amni bwloe 1thn dlu .. skng ni ngn Shaklee, kdng2 aku ingt aku ambik.. kdg2 aku lupe wakakakakakk tp mostly aku lupe ar.. 

tp sejak2 anak dara dh makin kuat nyusu ni, kena la makan something tuk by up susu bdn aku ni .. lg2 aku ni mmg kalau time keje tu sgt2 la bz nye.. so kebtlan kedai LUNATOTS dkt ngn umah, balik dr keje aku singah je if dh abis stok..borong la produk 
THE MILK STORY

aku suke dia nye DATES (kurma, tiramitsu & halba) dap oooo .. time2 bz tu, leh je ngap2. aku pun ada minum dia nye double choc drinks, mmg sedap .. skng ni ada drinks yg terbaru dia ada tmbhan collegen .. cookies dia pun aku sgt suke, time ms susu mmg x kuor setitik pun dlm 1 hari tu , time tu mingu ke 3 pose.. oooo nangis ooo .. balik keje terus terjah lunatots.. aku makan as di sarankan , alhamduluillah meriah balik susu bdn. 

so sapa2 nak mintk tlg aku beli kan pun bley aje.. aku pun dh jd ahli. 



ms aku beli ni, ramai kwn2 opis kirim.. alang2 tu aku jd ahli , dpt plak buku ni ..mmg syahdu ooo baca kisah ni , tingt plak kisah TALIB (adik ipor MOON).. susah nk jmp lelaki aka suami yg cmni ..sob sob..

2 comments:

  1. salam dan selamat pagi
    singgah sini jap

    ReplyDelete
  2. nak jugak.. chocolate drink.. skrg ni susu sangat2 merudum.. 2oz jek skali pam.. sehari leh dpt sekali minum jek.. sob sob sob.. n my amni pun dh selamat minum fm sbb mama dia x mampu nak bekalkan ikut keperluan dia.. padahal pump still sama mcm baru masuk keje dulu.. tp kuantiti jek makin lama makin kurang.. tp fm dia minum skit je.. kalo 4oz buat tu.. 2oz je kdg dia minum.. dia kata x dap... bape rm chocolate drink tu??

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah