KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Wednesday, April 16, 2014

BERTUDUNG BAWAL MAWARFIZOOMAR | STEP2 NYA

 
Assalamualaikum sume..
 
smlm ai VO (kerja dr umah) so sempt le takat nak update blog sikit2 ni ..
 
smlm jgk, walau ku kje dr umh haku saje nak try2 test gaya baru. Uols sume dh tgk lom blog adik comel tu .. aku lupe dh nama awekz cute tu ngn kakak dia.. diorg la memula start kan trend BAWAL MAWARFIZOOMAR... aku sempt la bc blog diorg tu, dak tu ckp kalau letak nama BAWAK PAFEEDA kang mau kene saman plokkk.. tu psl le dia gunekan nama tu .. emmm tp kan dik non, spttnnye dak comel tu gune le nama dia sdiri ye dak??/ tah2 lg glamor dr acik roses tu nnt.. xpun , aku letak je la nama aku .. aci gitu .. TUDUNG BAWAL AZUE.. kelasssss x???? dap jgk kan kui3..
 
aku mmg xreti le plok nak wat tutorial2 ni .. cer le uols tgk gmba ...
 
 
aku tulis step2 je la aci x?
 
1) kene ada tudung bwal, pin beso and kcik
2) korg lipat 2 tudung tu , jd kan segi3.. phtu taruk atas kepalaaaaa, jgn lupe plak gune pin kecik tuk pin kt bwh dagu tu
3) sama kan ujung2 tudung tu, kire jd cm bentuk 'V' kt depan tu
4) korg tindih dua tudung tu , kire tgh2 tu idok le berlobang ke kan
5) korg lipat2 dr bwh smp ke area mana yg korg nak .. (lipat tu cm lipat kertas tuk wat kipas kertas tu)
6) phtu korg ambik pin beso , korg pin kan
7) then kemas kan lipatan nye..
8) ada org yg akan pin kan ujung tudung tu bg xtrbukak , tp aku malas le nak gune pin banyk2 .. aku kemas2 kan bg x terbukak.
9) then last sekali gayakannnnnnn.... 

4 comments:

  1. yeeayyyy kiter geng....best jugak pakai gini kan

    ReplyDelete
  2. kelass zura siap ada step by steps

    mmg dia dh letak pun nama dia bawal yunabella..
    dh jd fenomena kan...

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah