KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Friday, April 11, 2014

BUDDIES

 
Assalamualaikum
 
xtau nak update cite apa, sebenor nye bnyk gmba dlm kamera lg 1..
 
ni nk story small geth aku ngn kwn2 sek men, mmg hevoc gile .. abis nk pecah rs nye bilik kt BEN'S KLCC tu .. wakakakakaka. Leh tahan jgk la hrga kt BEN'S ni ye, nasi ayam 'bodo' pun rm25 tau .. yg aku makan crispy crap shell kut, umak aiiii masin yg amat2 .. sibbaik x kene drh tinggi ..
 
kitrg ni xjmp agak lama jgk le.. dlm lebey 10thn, jmp pun cz of sorg ni nak apply insuran kt kwn sorg lg.. dh alang2 diorg jmp kt KLCC, aku join la jgk .. ktblan sorg lg kwn 1 cmpny ngn aku .. aku pun ajak la ..
 
bile jmp, abis sume story lama2 kuor.. aku ngn minah free hair tu umah sekangkang kera je, tp berthn2 xjmp .. poyo kan ..
 
aku berdua je yg dh kwin, yg lg 1 lom lg..
 
 
** sonok btl bile kenangkan zaman2 sek dlu .. tp aku x bp suke nak kenang cz zaman tu zaman aku selalu nginap kt HKL

3 comments:

  1. best kn jumpa kwn2 sek..
    mmg meriah..pakat sembang

    ReplyDelete
  2. off coz la srnok dpt jumpa kawan²,
    aku pun lama dh x jumpe geng sekolah..zura dh duk Johor ni lg la x berpeluang nak jumpa..

    mak aihh mahalnye nasi ayam RM25..huhu

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah