KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Tuesday, April 1, 2014

CANDY BUFFET | AKIL BIRTHDAY

Assalamualaikum sume.. 

haaa alang2 aku xbz kan, nak le update blog.. 

ni plak candy buffet yg di sponser oleh pengantin baru (adik aku) tuk besday boy kesygan dia tu .. xsngka plak dia nak sponser kan. Ibu besday boy sgt le xcited.

masa dtg pagi tuk nikah, meja x set lg psl awal lg.. then dlm kul 1pm cmtuh dia baru set, laju la bebudak ngadap, tp diorg x kacau pun.. diorg start ngn makn dlu nsi ayam tuk lunch tu.. tp diorg port baekkk punye kt meja sebelah condy bufet ni.. 

tp yg aku terkejot, bkn bdk2 yg x reti bhsa.. tp mak budk x paham bahasa main ambikkkk je padahal mjlis xstart lg. aku ni tgk je , malas nak layan psl tau peel minah tu gitu, dh ler time org2 sibuk msukkan door gift dia wat dek je.. fuh fuhhh saba2. 

lepas je pakcik aku as MC bg ucpan, dia rsmikan la mjlis besday akil plak .. time tu diorg nyanyi lagu besday. phtu akil potong kek , haaa time ni la baru budk2 berani dtg mkn aka rembat apa2 yg ada... ada jgk mesin tuk wat gule2 kapas tauuu.. kite leh wat sdiri , budk2 mmg pakat suke lew.. berjam2 diorg dok lepak situ.. sonok tgk dak2 ni.

anak2 aku plak, alhamdulillah sgt2 behave. even aku ni bz kalah mak penten (mak panten bz kt luor dewan) anak2 layan diri sdiri. Amni nyusu 2x, sibbaik x merengek nak tido kew kan,even mata cm dh layu.. tp dlm kul 4 gitu mmg dia layu atas bahu toki dia.. cian pulak. si Akil x yah tny la, dia mmg sentiasa ada bateri xtra.



6 comments:

  1. bestnya candy buffet bday akil..
    syg tk dpt join..

    ReplyDelete
  2. aloha..
    seronoknyer makan gula2 kapas.

    ReplyDelete
  3. xmampu kot nak wat candy buffet mcm uols tu
    untung akil ngan amni :)

    ReplyDelete
  4. dah lama x buat besday party.. mcm best je candy buffet..

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah