KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Wednesday, April 30, 2014

KEK CHEESE LELEH aka KEK CHEESE LAVA

 
Assalamualaikum sume..
 
dh bfast ke? yg x smpt bfast meh jmput tgk .. kalau agak2 nak rs tu, meh order... jgn jilat skrin pulak tau ..
 
haaa,haku ni dh glamor plak kt opis.. org jmp aku sure ingt kek yg meleleh2 ni ... tp xleh blah bile diorg ckp 'jual kek, tp bdn kcik je'.. aku jual je, kalau aku ngap mmg xde le org dpt beli ..ye dakkk????
 
 
this week aje, rsnye hari2 aku wat penghantran sekitar klcc.. lenguh tgn aku, tp tuk kepuasan customer aku semangat oooooooo...
 
yg dh penah rs tu mmg kompom akan ulang2 order...
 
syukurrrr atas rezeki yg melimpah2 ni.
 
sapa mau , laju2 wasap yeeee... kalau nk cod tmpt lain , MINIMUM 3bekas bley ku anta sekitar2 .. APPOIMENT ONLY ye..
 
aku mmg xde simpan ready stok cz nak kan kek yg fresh.. baru le sedap makan ...

6 comments:

  1. wah, sedapnya.....nk suh delivery ke sini, jauh sgt pulak ;)

    ReplyDelete
  2. nampak sedap.best kan kalau cust suka! tahniah.nt nk try leh? hehehe

    ReplyDelete
  3. asal tengok kek ni je, sure leleh...

    ReplyDelete
  4. Huwaaaaa sedapnyeeee..leleh2 dh ayaq liur nie..hummm

    ReplyDelete
  5. sapa2 mau , aci ajew... tp jgn ar jauh sgt , siannn plok diri ku ini ...

    laju2 wasap key

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah