KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Thursday, April 17, 2014

RESULT SEK AGAMA PENGGAL PERTAMA | AKIL

 
 
Assalamualaikum sume..
 
dh lunch ke?
 
 
ni aku lupe plak nk story2 psl result sek agama akil ni, ms ni dia balik2 dia tunjuk kt aku ..
 
Akil : Ibu , ustazah suruh ibu sign kt sini ngn sini ngn sini ngn sini
 
Aku: bnyak nye tmpt kene sign ? akil x buat keje sek ke? (aku x bc sgt ms tu, ralit tgk tv)
 
Akil : ye, ustazah suruh ibu
 
ibu : ok .. (aku pun belek2) mmg kagum btl ngn result akil , cz dia mane de study pun kt umah .. dok tgk kartun je smp tokki ngn tokwan selalu bising kt dia..
 
mmg aku x sngka la result dia cmni, jd syahdu plak aku di buat nye psl aku ni kalau kt umah mmg cm singa la, dia kne siap kn kerja sek dia baru aku on tv.. it not CANNOT.. 
 
 

3 comments:

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah