KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Thursday, May 15, 2014

BILE BAJU TOKI JADI PENEMAN

 
Assalamualaikum sume..
 
aku bersiaran kt umah.. panas nye cuaca skang ni, even ptg2 dok ujan .. tp xtau le nape, rs pnas btl.. cmner la nnt kite kt Padang Mahsyar kan .. eh ttiba ke situ plok..
 
anak dara tgh tido skng ni, risau btl la .. dr monday lg dia demam , tp now dh kebah cume selsema batok ado lg.. skng ni aku dok wat bakar bwg putih phtu sagat2 then cmpor ngn minyk msk yg lom gune (ptt nye pakai minyk zaiton, tp aku xdok).. nmpak la perbezaan skit.. leh la dia tido mlm, dia pun dh pandai buang hingus sdiri.
 
 
amni skng ni aku kne la anto kembali kt bbysiter lama dia, cz toki ngn tokwan xbg anto pi taska orrrr umah org lain, sibbaik laaaaa bbysiter lama tu nak jga dia. Tp sejak smlm dia melalak2 xmau kt bbysiter dia, dok pelok aku kuat2.. aduyaiii sian nye anak dara ni..
 
aku paham dia rindu sgt2 ngn toki dia, toki plak mne leh call hari2 kang lajuuu je abis perpaid.. skng ni bj toki dia la jd peneman dia.. uuhhuhuhu, dia dok la main2 ngn bj tu .. kejp2 kang dia cium.. dia heret le man2 dia pi.. sebak plak aku tgk..
 
insyallah kalau xde aral , 17mei nnt diorg balik msia.. hrp2 ada leeee yg nyanyi lagu besday nnt :P..
 
** tingt masa abah mama pi Haji , ms tu aku form 2 kut.. tok yg jaga, siap dh simpan kan kain abah aku tuk wat selimut aku, tp aku demam jgk ms tu .. rindu sgt2..
 

No comments:

Post a Comment

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah