KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Thursday, May 15, 2014

GAMBAR PENGUBAT RINDU

 
Assalamualaikum sume..
 
tody aku mintk tuk kje dr umah, amni x bp sihat since mondy lg.. tp exec aku cm xbg, pedulik hape aku .. dia ingt anak dia sorg je sakit ke.. aku ni kalau x pk hati perot aku smlm , aku malas nk pi kje .. tp aku pk anak dia msuk wad.. so xpe la, tody la aku take tok kje dr umah .. bos aku ok je , janji aku online and dpt bile dia crik .. lantak la, malas aku nak layan dah manusia cmtuh.. dengki aje..
 
abai kan cite itu..
 
ni hah, tgh mlm td abah aku wasap gmba trbaru.. uhhhuhuhhu sebaknye, tah nape rs rindu sgt2 kt diorg ni.. amni smp demam2, tp aku x bgtau abah mama pun.. cz aku takut kang x psl2 abah aku tu ambik flight paling awal tuk balik msia.. xtenang plak diorg nnt. For now aku bertahan tuk bgtau...
 
 
insyallah kalau xde apa2 aral, tgh hari sabtu ni 17MEI (MY BESDAY) diorg smp Msia.. yeyyyyy .. suke2, nnt weols smbut abah mama kt KLIA ya..
 
doa kan semoga selamat perjlnan diorg ya kengkwn..
 
 
** aku ngn adik2 dh plan tmph nasi hujan panas, ayam msk merah, kuih2 skit kt jiran .. nk msk sdiri emm tah jd ke idak kan .. lg plak pepagi nk kne trjah KLIA dh ..

2 comments:

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah