KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Wednesday, May 7, 2014

SECIPUT AJE

 
Assalamualaikum ..
 
aci le aku skng ni update blog dlm once a week..kan kan .. dari xdok langsung..
 
ni ha, bile aku keje dr umah .. anak dara sorg ni pun bz jgk le dia. Nk mrh kang majukkkk...nk bg kang, abis jahanam laptop opis.. last2 aku bukk je PAINT, bior dia main2... dh le pgg mouse terbalik.. wakakakakak lawak aje..
 
 
nmpk x yg oren tu, tu le usaha gigih aku nak ikat kan rmbut dia...
 
Secipot aje rmbut yg dpt, ok le kann... pjg dh rmbut nye, kdg2 dia mengaru2 jgk ..psl skng ni panas kan.. myb peloh2.
 

2 comments:

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah