KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Tuesday, June 3, 2014

DUGAAN PALING BESAR 2014 | ABAH MAMA

 
Assalamualaikum sume..
 
sorry lama x update blog, aku pun dh xbp tau apa cite trbaru blogers2 sume...sure ramai yg dh geth2 tu kan ..
 
yg mana2 add FB or IG aku sure dh tau cite ni, aku nak cite kan full story kt blog ni pun aku rs x smp ke mood lg..
 
nk story sikit2... 5hb mei Abah, mama dan adik bungsu aku dpt menunaikan Umrah. Masa tu aku pelik nape plakkk ttibe mama aku nak pi umrah sdng kan 28hb nak pi Vietnam, emm myb psl dh janji ngn adik aku la kut kan (sedap kan ati).. phtu plak abah mama aku x bg wat knduri ..lg leeee aku pelik. Diorg ckp xyah la bgtau sapa2 yg diorg nak pk, aku ni cpt jgk pk yg buk2n tp aku diam kan je la..
 
so every day abah akan sms la cmner keadaan kt sana smp la 16hb , ms tu time yg kami tunggu2 la psl mama abah dan adik aku akan balik msia kul 11pm wktu Arab Saudi.. tup2 kul 6am (waktu msia) 17Mei (my besday) aku dpt sms dr abah aku "jgn trkejut, abah mama x dpt balik msia ..mama xsihat demam".. ms ni aku BLUR .. xtau nak wat pe, adik aku akan smp KLIA dlm kul 11am gitu.. so aku pi la ambik adik aku with adik aku sorg lg..
 
ms kt air port tu la adik aku cite sume nye, rupe nye hari ke 3 b4 diorg ke airport mama aku ttibe demam gigil2 smp xleh bgun dan x sedar.. tp dia gagahkan jgk nak balik msia smp pengsn kt airport.. so trpaksa la pi kt klinik area airport..
 
smbung nnt ye... anak dara nak ucuuuu
 

3 comments:

  1. Alahai semoga semuanya baik2...suspen je

    ReplyDelete
  2. sekarang mama ko macam mana beb...ok dah ke....hopefully semua ok kan

    ReplyDelete
  3. semoga mak akak cepat sembuh...

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah