KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Monday, June 9, 2014

HATI MENANGIS SIAPA YG TAHU

 
Assalamualaikum sume
 
tgh wat pe tu ... aku kje dr umah , tp di sebab kan ada rombakkan semua dept, so kje xbnyk .. smpt nak wat hantran ngn jait bantal aka update cv ...wahhh gituuu .. cm sempt je nk wat sume benda dlm 1hari kan kan ..
 
ni saje share gamba ms otw ke majlis wedding cousin aku kt Bangunan Risda smlm.. ada nmpak apa2 pelik kt muke aku x? emmm xnmpak kan kan kan ... sebenarnye air mata tgh bergenang2 tu.. sapa2 yg add kt fb sure nmpak status aku cm pelik je smlm ..
 
 
sedih mengenangkan aku ni asyik kne jd mangsa salah kwn, benda yg sgt kecik pun jd hal yg sgt besa smp nak perli2 kt fb , yg menambh kan sakit hati bile sorg lg kwn wasap aku gune ayat perli yg seakan2 sama ..eh ehhh korg ni dh kenapaaaa.. pdahal usia dh lanjut dh, kalau x puas hati sms or call je .. xyah nak memalukan diri sdiri kt fb smp abis di canang2.. memalukan.
 
di sebab kan aku x tahan dh (even aku dh diam kan diri start dr bln 12 thn lps) aku up status tuk end kan sume tu.. tp adooo jgk adik dia pm aku kt fb , gune ayat kurg ajar .. tp aku just rply " pls behave jgn jd adik yg kurg di ajar..dan jgn msuk cmpur hal2 org tu".. tu je.. tp ada lg skit le , cite psl last year jgk .. aku just bgtau even aku x hapy ngn trip yg akk dia buat tp aku as kwn , aku diam kan je walau time tu tinge aku dh londeh dgr bebel dr pak ajil .. xsngka plak adik dia pi putar2 alam kt akak dia.. then akk dia up kt fb bebel2 .. tp aku x bc cz sah2 nnt lg lebat aku nangis .. sedey cz kwn yg aku kenal dlm 2 3thn ni end up jd cmni.. nw mmg aku rindu sgt zman sekolah2 , zaman kolej..
 
aku nakkan kwn yg ikhlas , terima aku seadanye.. aku pun ada hati perasaan, yg peel cm sampah tu aku x mau dh .. aku pun xnak ganda2 kan dose ngn pjg2kan story tu.. ckup la yg dh sudah2 tu ..
 
aku xde masa nak pk benda2 cmni, dh la aku skng ni kelam kabut ngn mama abah yg xsihat sgt.. di pk lg psl opis yg memeningkan kepala.. ni nk tmbh plakk dugaan kwn2 .. sume berlaku ada hikmah kn..
 
** sesi luahan perasaan ..

6 comments:

  1. BEB,...AKU ADA UNTUK JADI KAWAN DAN TELINGA UNTUK KO..SETIA MENDENGAR KAN....AKU OK JE BEB....

    ReplyDelete
  2. sabar byk2 k.. trip p uss tu ke?

    ReplyDelete
  3. zakiah >> yup2..

    Mak jemah su >> tq so much ... sgt2 mengahrgai nye

    nad >> haah .. aku leh di katakan rugi kt rm500 tau .. tp kwn2 nye psl aku diam kan je la.. ni benda2 kcik pun smp nak up kt fb .. kes nye start ms diorg tny bile aku g Vietnam , pdhal ms diorg pi shanghai ..puas aku tny sume wat dek .. so bile time aku nape diaorg nk sentap2

    ReplyDelete
  4. alaa,, tensi nye klo ad kwn jenis mcm ni..perli2 kat fb...x matang lgsg

    ReplyDelete
  5. mama safiy arfan >> kannn ... sgt tensi..

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah