KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Tuesday, June 10, 2014

TAHNIAH COUSIN | Hafis Dato' Muhammad and wife

 
Assalamualaikum..
 
today ai kt opis lew, ni ai story kt umah smlm .. kt opis xleh bukak blog dah ..sob sob..
 
ni acara makan ahad lpas, cousin aku kawin .. anak pd adik lelaki ke 2 mama aku .. si sebab kan papa nye org kuat Risda maka nye wedding buat kt Dewan Gemalasari kt Bangunan Risda, jalan Ampang nun..
 
kami bertolak dlm kul 11am , wahhh xpenuh pi weding awal gini.. tp di sebabkan kami ni VVIP belah lelaki , so kne le mai awal2 skit..
 
smp2 je terus park kt VIP parking lot, siap tulis lg FMILY KELUARGA BELAH LELAKI.. so senang le xyah nak crik2 dah , then terus naik ke dewan .. msuk2 je nmpak anak2 pakcik aku kt pintu tuk jemput tetamu , tema MERAH menyala.. aku pun pakai la merah kan .. menyala2 lew..
 
  ni antara yg hadir..  (laki aku mmg pakai bj kuor tema kalau mood dia kelaut dlm)

 ni tok kami.. vouge ngn pakai shawl , 1st time dia pakai ... di belit oleh cucu2 nye.. hbeg tu sabtu lps baru beli kt SOgo uolssss... kalaaahhhh weols.

 pakcik aku candid..

 makan beradab ..

tgk makcik aku yg pakai shawl maroon tu .. dia ngn pakcik aku dh makan abis dh kt meja vip .. skaliiiii MC announce dia ngn pakcik aku kne teman pengantin makan , haaa apa lgggg.. makan lagiiii .. phtu masing2 sendat perut..

anak dara ni kalau dh dpt toki , mmg sorry le kt org lain.. mmg dia xmau ...
 
 
gamba last ni candid dr pakcik aku .. BBYSITER OF THE DAY .. mmg pak ajil le menang ..

3 comments:

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah