KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Monday, July 21, 2014

APA AKAN BERLAKU PADA PENERBANGAN MAS?

 
Salam sume..
 
agak2 korg la kan , apa yg akan berlaku pd pihak MAS ye?
 
b4 ni MH 370 , now plak MH 17..
 
aku terbaca yg 1 family mat saleh ni , abang dia terkorban dlm MH370.. now anak perempuan dia plak mati dlm MH17.. mau x fobia kan ..
 
tuk org2 Islam , ajal maut jodoh sume DIA yg tentukan .. kne redha Qadaq dan Qadar..
 
aku pun naik seriau nak naik flight buat masa ni ... sebenar nye ada gak tergerak nak g Vietnam lg by next year(tunggu kesihatan mama aku kembali mantap), tp aku g ngn mama je.. askar2 kne tingal lew.. tpppp pbile dh jd cmni, ayoyoooo takot plak ..
 

4 comments:

  1. aku pon gak...egat next year pon nak ke vietnam jugak...entah la....jadi fobia jugak

    ReplyDelete
  2. takut gak kan nak naik kapal terbang skrg nie

    ReplyDelete
  3. zura, xpe jangan risau, insyaALLAH xde apa apa. doa je kan. bak kata tu kat mana mana pun bole jadi, naik apa apa pun. tapi hany lak terkesan sbb mak hany la, baru jer elok dia setuju nak ulang alik ke sini dgn flight, skali mcm ni memang sah sah la dia xmau naik kan. pasrah je lah dgn bas or kete jer ni...

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah