KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Thursday, July 24, 2014

DAH NAIKKKKKK ???


 
Assalamualaikum sume..
 
pagi ni dpt call dr Allianz General Insuran tuk kete alza aku tu .. due date 7 Aug 2014 nnt..

 
so aku suh le agen tu email kt aku .. bile aku compare ngn last year .....ternyata
 SUDAH NAIKKKKKKKK
, kt rm200+ jgk le .. londeh bulu mato den ..
 
aku ingtkan salah amount, rupe nye sama ngn aku ambik last year , tp hrga kt rm900.. pdhal thn leps dlm rm700+ je.. huhhuuhu nangissss, sibbaik balance soping vietnam ado lg, mmg aku simpan tuk renew insurance pun..
 
bile aku tny agen tu, dia ckp mmg dh naik sejak FEB 2014 huhuhuhuhuhu.. tinggi nyeeee naik ..
 
 

2 comments:

  1. haih taun dpn menangis la nak renew alza tu taun ke dua..mampuihhh

    ReplyDelete
  2. huhhhh kene menyimpan lew dr skng

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah