KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Tuesday, July 8, 2014

DUGAAN | LUPA ANNIVERSARY


 
Assalamualaikum sum..
 
kali ni nak buat luahan hati ... bley x ?
 
xtau nape, dari satu dugaan ke satu dugaan dtg ... smp aku rs cm x mampu lg.. tp aku try dgn semangat yg ada tuk bertahan.. tp as manusia biasa kdg2 kite trlepas jgk amarah tu tnpa kite duga..
 
xtau nak start dari mana, dan pengakhirnye di mana.. yg aku tau , aku akan tetap di duga , cz aku rs dengan itu mungkin aku akan lebih2 dkt lagi DGN NYA..
 
aku hanya mampu berserah dan berdoa semoga di beri kekuatan dan semangat tuk menempuh segala dugaan yg dtg.
 
kdg2 terdetik di hati kecik akan rs cemburu bile melihat org lain bahagia bagaikan xde masalah langsung dlm kehidupan mereka...
 
Aku anak yg SULUNG, semua beban cm di tanggung penuh oleh aku.. smp kdg2 aku rs cm nak lari dr semua ni .. tapi ada kah dgn larikan diri akan selesai masalah ? rsnye x ... lg2 di bulan yg amat2 berakah ni , aku selalu panjatkan doa ...doa yg smp mengalirkan air mata.. aku rs sgt2 x kuat tuk harungi semua nye, tp aku trpaksa jgk .. aku malas nak cite kt org lain , yg tau cume adik2 aku .. sibbaik diorg memahami..
 
emm lawak nye last week aku mc cz of this stress, aku lgsg x leh fokus keje.. aku rs cm nak bwk anak2 lepak tepi pantai .. trbayg2 pasir ngn air pantai .. tp last2 hari ke 2 aku mc tu , aku lepak tgk wyg sorg2 (for the 1st time) dh le tgk cite antu , wakakakakak sengal je.. jerit sorg2, sibbaik org x ramai ..

and FOR THE 1st TIME JGK.. aku lupe 6JULY is my 11th ANNIVERSARY... fuhhh mmg btl2 aku blank , mmg abis aku lupe kan semua nya...

 
 
** di tmbah stress bile nk tsfer dept tp bos x kasi .. sabau je lewwwww... myb dept baru x sesuai tuk aku kut kan ..
 

6 comments:

  1. Banyakkan berzikir, insyaAllah tenang

    ReplyDelete
  2. ade 'pelangi' yg nak dtg tu.. in shaa allah.. sabor je.. & hadapi dgn senyuman.. ;)

    ReplyDelete
  3. bertabah zura..
    Allah xkan duga lebih dr yg kita mampu
    in shaa Allah berkat kesabaran selama ni, akan buahkan hasil di kemudian hari
    sabar k zura...

    ReplyDelete
  4. mm sabar ye zura.. Allah sentiasa bersama kita.. hadapi dengan tabah.. semoga kebahagiaan sentiasa bersama zura..

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah