KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Tuesday, July 22, 2014

EXCIDENT YG PELIK

 
 
Assalamualaikum semua..
 
ceria2 hari ini , walau even ada la sikit2 mendung ye dak... tp ignore je, xgune pk bnyk2.. bnyk lg benda leh pk..
 
pagi td ku di kejutkan ngn berita Uncle Mat ku xcident kt N9..ingt just kereta yg kne rupe nye Uncle aku patah tangan..
 
today sekali lg aku keje dr rumah .. lemau plak rs nye hari2 smp rumah kul 2am.. tp di sebab kan tuk kesihtan diri ku gagahi jua.. smlm abag ipar pun join skali ..
 
eh berbalik pd story , aku bgtau abh mama psl uncle.. rupenye diorg mmg xtau, trkejut masing2.. terus abah aku call hp unle aku .. aku dgr2 gitu je smbil wassap cousin aku yg kt ganu, dia cikgu .. nk ke sekolah mintk EL tuk dtg kl tgk papa dia..
 
aku dgr abah cite.. ms uncle aku lalu kt jln tu ada 1 xcident bar berlaku , tah cmner kaki mangsa yg putus tu trpelanting ke dlm kete uncle aku tu .. smp pch la cermin kete , kaki tu trhentak kt tgn uncle aku smp patah .. (xpasti keadaan driver uncle aku cmner)
 
haaa ngeri and pelik x? aku pun trkejut.. tp bile bygkan , eeeeeeeeeee ngeriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nye...
 
tlg doakan semoga di permudahkan ye.. insyallah kalau xde pe, tody dpt trnsfer dr hosp seremban ke ampang putri then kne wat operation.
 

5 comments:

  1. moga dipermudahkan segala urusan..moga cepat sembuh jugak...
    ngeri gak tu..mesti terkejut pakcik tgk ada kaki masuk kereta huhu

    zura plk sakit apa? berubat sampai 2 pg tu? apa2pun moga cepat sembuh k

    ReplyDelete
  2. ya Allahhhh...ngeriiii seriauuuuu semua ade....serammmmmm pun adooo..

    ReplyDelete
  3. ya allah.. ngerinya dengar.. sampai tercampak kakinya.. pelik betul.. apa pun semoga uncle zura cepat sembuh..

    ReplyDelete
  4. Heeee... memang ngeri sangatlah zura. Kiranya kaki putus tu yg buat tangan uncle zura patah. Allah... kesiannnya tapi itulah macam hairan sampai boleh jadi macam itu..

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah