KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Monday, July 21, 2014

MEK OH MEK ...

 
LAWAK NYE...
 
aku rs today blog aku akan jd glamor... minah yg aku story tu siap print screen blog aku ni tepek kt fb dia.. fuyohhhhhhh mmg gile kan ..
 
tp itu le nama nye manusia , aku dh ckp .. aib akan berteraburrrr..
 
so aku rs aku xnak busukkan blog aku with cerita yg x best .. aku rs aku buang dlm tong sampah je la kan .. cz aku rs BLOG AKU HAK AKU .. tp tu le , dia leh print screen ...

nampak x betapa manusia ni ambik dan care sgt psl aku .. auww auwwww i meltingggg......
 
 

2 comments:

  1. buang yg keruh, amik yg jernih. sbb yg 'keruh' tu buleh wat semak otak! hu3..

    ReplyDelete
    Replies
    1. btl2... bkn wat semak je , tp jd cm lemak tepuuuuuuu dlm jiwa..

      Delete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah