KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Wednesday, July 16, 2014

PABILA DIA DATANG

 
Assalamualaikum sume..
 
today keje dari rumah , septt nye monday ..tp kne abis kan KPI yg x sudah2 tu .. bile dh siap baru le leh VO (virtual office)
 
DIA datang lagi dan lagi .. leh di katakan hari2.. waaaaaaaaaaaaaaaaaa xsanguup la aku ..
 
DIA tu ialah GASTRIK..
 
aku dh xlarat nk menangung nye... start 2nd week pose ni, lpas buke aku rs loya sgt2.. bile lps sahur aku rs senak .. so start monday aku kne ambik ubt putih tiap kali buka and sahur, baru rs ok skit.. last year x rs cni pun ..
 
xtau le di mana silap nye.. ke psl aku stress sgt skang ni, di tmbah ngn x ckup tido? huhuhhhuhu
 
buat masa ni alhamdulillah x 'loban' lg pose aku walau aku lemau aka muke cm org nk pengsan di kata menjelang petang ..
sibbaik jgk kalau kt opis cm leh tahan skit.. myb psl dok layan kerenah kwn2 .. so x perasan sgt..tp kalau kt umah, aku rela baringggg je smp pening kepala aku .. skng ni dh 2 minggu weekend aku x kuor pi mane2..
 

2 comments:

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah