KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Wednesday, July 16, 2014

STERENG LOCK oh STERENG LOCK

 
Salam uols...
 
aku rasa ramai yg tau kes ni, mmg meriah cite psl awek stereng lock ni hari ni .. xlepas peluang tuk hackers2 korek abis cite psl minah ni ..
 
memula aku ingtkan ada kematian le psl tgk minah tu sikittt lg nak jd SHREK , tppp xdok .. so ingkan pecah le 'mak guard' kete dia (cz nk ketuk mahei jgk tu) emm tp rsnye idok cz dia leh drive ke depan ..
 
aduyaiiii le minah , 1 Malaysia dh tau kisah anda.. xtau le apa nasib anda lps ni , hrp anda taubat la.. lps ni pls keep cool skit dlm handle bab2 melibatkan org lain , as u already know ... u kan wat business kwin2 ni .. for sure bnyk handle manusia2 kan ..
 
as for me jgk , jgn le mengilai2 dpn org if la jd benda cmni.. wat malu family ..
 
** penah la ms aku pakai kancil dlu, aku trlanggar blakng kete kancil mamat cine encem .. gigil 1 bdn wehhh .. aku cpt2 benti tepi mintak maaf.. mamat tu agak nye sian tgk aku kecut cmtuh, dia ckp 'xpe , its ok .. it just no plat' (no plat dia smp patah tauuuu ..
 
kjadian ke 2 , kt highwa federal .. ms tu jem , 3 kete blakag aku  xsmpt brek kut.. so bertapis2 le kete masing2 'mencium' kete depan... aku kuor kete, tgk xde calar phtu terus blah .. mmg xtunggulama laaaa.. takottt, cz aku ngn akil je dlm kete.. mamat2 moto ramai dh benti .. baik blah , jmp pak ajil kt dsara .. dia tgkkan ..
 

3 comments:

  1. hihi.. xpasal2 stereng lock femes

    ReplyDelete
  2. Kitorg pn prnah trlibat dlm ciuman bontot ni. Dan xbrnasib baik sbb kete kitorg adlah di tengah2 daripa 5buah kete. Mmg takleh jalan langsung. 2 kete depan dan belakang hanya calar n patah plat. Naseb boleh claim insurans kete depan.selamat...

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah