KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Thursday, July 24, 2014

SYUKUR ALHAMDULILLH

 
 
Assalamualaikum sume..
 
bersiaran lagi di rumah, syok tuiiii kje ngn team baru ni .. diorg x kisah pun, janji keje jalan.
 
smlm abah, mama and uncle ameng aku g melawat uncle Mat kt hosp ampang putri.. then diorg wasap la gamba keadaan tgn uncle Mat tu .. adehhhhh ngeri plak aku tgk, patah nye kt lengan.. doc msukkan besi tuk sambung tulang ... nmpak la bengkak ..
 
cousin aku ckp papa nye lgsg x lena tido lepas operate tu, myb psl bius dh abis kut.. so terasa sakit.. lps kne cucuk ubt tahan sakit baru lena.. mmg le kan, tgn patah kutttt.. sure leeee sakit nye x hingt..
 
phtu diorg wassap gmba Uncle Mat aku tgh duduk, legaaa bile nmpak dia dh leh senyum.. anak2 dia pun ramai yg dh smp ke hosp..
 
semoga uncle Mat cpt2 sembuh..

1 comment:

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah