KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Wednesday, July 2, 2014

VIETNAM DAY 2 -Trip 2

 
SALAM SUME..
 
kite sambung entry day 2 tu ya..
 
lpas balik dr MEKONG RIVER tu , memasing tido dlm bas.. kepenatan , lg2 plak dpt aircond kan .. tp bile smp je kt tmpt soping kain2 cotton , masing2 segar bugar ..
 
sibbaik ms weols smp xde pelawat lain lg.. kedai ni sebenar nye rumah 2 tingkt yg di ubah suai jd kedai , so agak sempit skit la... tp disebab kan ruang tamu dh penuh , so kami2 ni naik ke ting 2.. hambekkkk abis kami kaut, tp masa ni aku x berkenan plak ngn telekung .. ke psl time ni mmg napsu pd kain cotton je.. leh gile tgk kain2 kt sini , rs nk pngsan dlm kain wakakakakakakak.. bkn cotton je ada , kain bj melayu , telekung, bj ready made sume ada.. tp aku rembat cotton je (pelik tui aku ni)
 
lps dh abis kan dlm rm250, aku ajak adik aku kuor .. xlarat aku nak bersesak2 kt dlm tu , kami kuar je dlm 10min , skali 2bas smp .. mmg jd sardin la kt dlm rumah tu, sibbaik kami2 dh kuor.. kalau x , sure xjmp pintu kuor wakakakakakkaakkka..
 
 
lepas angkatan tentera kami tu dh selesai soping sakan , agen bwk kami pi POS OFFICE kt Vietnam.
 
aku memula cm pelik, dlm banyk tmpt awat le pi bwk kt situ , sdgkan kt POS MSIA pun aku malas nak pi ..tapi bile smp sana , agak kagum jgk la.. pos opis diorg besarrr oooo, ala2 cm mahkamah plak aku tgk .. emmm ala2 cm hentian bas dlm filem holywood pun ye jgk ..
 
 
 
lepas dh abis pusing2 dlm tu , kami berjln kaki ramai ke tmpt wajib yg ramai pengunjung akan dtg .. HARD ROCK CAFE..
 
aku mmg xlayan sgt le benda2 branded gini cz pi vietnam nk soping benda murah .. tp adik ipor aku mmg pengumpul tegar tshirt original hard rock cafe ni .. mane2 dia pi sure dia beli, skng ni kne beli tuk wif (adik aku) sekali lew.. aku ngn fmily beli kt pasr ckup lew..
 
 
 comei bear ni kan , tp mahei
 giter senget ..
 
 ahli2 rombongan cik bedah.
 
abis je berpusing2, perut masing2 pun dh berbunyi so for that dinner weols makan kt SABAH SAIGON HOTEL..
 
 
 
 
dah le tu , penat dh aku menaip ... till khamis plak ye...
 
** yeyyy, dpt keje dr umah 2x 1minggu ...



 

1 comment:

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah