KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Wednesday, July 9, 2014

VIETNAM DAY 3 -part 2

 
Salam sume..
 
haaa hingat dh abis kaaaaa.. lom lgggg..
 
lps balik dr Ci CHU tunnel tu , mmg masing2 sunyiii je dlm bas..
 
smp je area hotel , kebetlan masa tu baru kul 4pm so kami suh driver benti kt pasar BANT THAN ... cz dh day 3 x smpt2 jgk nk trjah.. dok pi psr mlm je..
 
gamba2 yg ada dlm entry ni ada lah hasil dr snap2 anak teruna si AKIL KHAIRY.. mcm2 gmba dia snap ..aku tepek yg sempt upload je la ye...
 
 adeh , terujaaaaa tgk diorg nye fresh flower tau .. besar2..

 
 geliiiiiiiiiiii.. ni rs nye tonic ubat kuat lelaki

gile cotton
 
 mcm2 baju ada..

 mcm2 topi

 kasut..

mcm2 lg laaaa.. mmg x smpt le nak upload .. kitrg balik dh nak tutup kedai tau dlm 7lebey .. smp adik aku jd cmtuh ..


wakakakkakakak pening kepala dia..
 

2 comments:

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah