KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Thursday, August 7, 2014

BELANJA LAGI

 
 
Assalamualaikum sume..
 
ai banje lg gmba anak dara sorg ni ye..
 
22 sept nnt genap la dia 2thn , mcm2 peel dia skng ni .. nw dia di jga oleh bbysiter yg menjga lg 4org kanak2(trmsuk sorg baby).. so kdg2 anak dara ku ni terikut2 plakkkk peel baby, smp merangkak 1 rumah .. phtu nangis ala2 baby, ckp ala2 baby.. ngada btllll ..
 
ms g kenduri kwin saje pakaikan dia headband yg di beli ni (cz ibu malas nk enjait dah).. bile pakaikan , emmm as usual le lekat xsmp 10min pun..sibbaik sempat nak snap2..
 
 
 
nmpak sgt rambut perang bile kne panas tu .. cm rmbut akil zmn kcik2, jarang2 ajew...

3 comments:

  1. Anak-anak kakak dulu masa kecik pun samalah Zura. Kalau letak apa pun atas kepala tak lama duduknya... kita suka tengok sebab cantik kan:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. btl2... kite suke le psl nmpak sweet aje.. tp diorg rimas..

      Delete
  2. Cam rambut anak mat saleh..
    Putih melepak tu yg rambut pun kaler perang :D

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah