KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Thursday, August 14, 2014

BELUM MASA NYA

 
Assalamualaikum sume..
 
bersiaran di rumah today.. xsabo tunggu sok cz ada makn2 di opis.. ada OPEN FLOOR.. sume flr ada mknan and its FREEEEE sempena HARI RAYA...
 
today sebenar nye aku ada interview di University area cheras ni, aku dpt miss call kelmarin..ms aku dpt call tu aku ingtkan kwn2 lama call , rupenye dr HR .. so aku ingt cm nak try.
 
sebenarnye aku penah pi interview kt tmpt yg sama dlm thn 2008 gitu le, aku pun dh lupe.. ms tu aku ada dpt offer lain yg rsnye lg better.
 
aku rasa part JD xde masalah , yg masalah nye tmpt ni bile dia bg aku (ni kire cth la ye) rm2k dpt alaun rm300.. bile lpas 3bulan and jd confirm staff, alaun akan dinaikkan cth dari rm300 jd rm600 .. tp basic x naik.
 
itu sebab nye aku xterima job tu ms tu ,cz aku pk kalau yg naikkkk nye dok alaun je basic aku gituuuu je apa kejadah nye kan .. alaun dah le bile2 pun diorg leh tarik balik kan .... phtu lg 1, aku rs cmpny ni mmg jnis crik staf yg dok area2 cheras cz diorg leh reduce gaji ..alasan nye cz rumah dkt ,ms intview tu aku mintk up le dr gaji aku ms tu kan , tp diorg nak kasi sama cz alasan aku xperlu nak kuor duit tuk trsport...
 
so bile aku pk psl interview aku hari ni .. dh le gaji aku dh up dr zaman tu , so aku rs cm xberbaloiii je aku pi kan ...
 
intervie kul 9 .. ni aku x siap pun lg..
 
 

9 comments:

  1. takpela klu dah buat keputusan gitu..
    moga terus dimurahkan rezki kt tmpt skrg ni
    lgpun tmpt skrg leh keje dr umah kan?
    best ar tu.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah Nad.. now leh kje dr umah ..

      berbelah bagi jgk , cz kalau umah dkt tp xde benefit pun rs cm xberbaloi jgk kan .. nak2 gji myb akan kurg dr sknag..

      Delete
  2. skang nie kene fikir benefit ngan environment keje mcm mana..kalau kat tmpt skang nie selesa, bgs la..some more boleh keje dr umah lagi..jeles mak..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. btl tu mumy mek bam2 yg gojes...
      mmg kne pk abis2 , bile pk2 tu yg rs cm x berbaloi tu .. dh le skng ni sume benda naikkkk .. kalau ttibe gaji kurg , aikkk dh cmner plok kan ... sob sob

      Delete
  3. ape pun keputusan u, semoga ianya yg t'baik. ;)

    ReplyDelete
  4. last last xpegi kan? kiki xpe la zura, tmpat skrg bole keje dr rumah.syiokkk tuuu

    ReplyDelete
  5. salam dear ..
    huhuhu rindunyeeee
    insyaallah kembali berblog
    akk doakan apa yg zura inginkan terlaksana
    istiqamah insyaallah allah buka peluang dan tentukan yg terbaik ;)
    best of luck from me dear ;)

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah