KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Tuesday, August 5, 2014

BIRU MERAH LIDAH KU...

 
Assalamualaikum uols..
 
bertabah tunggu kul 5 ni, nak offline phtu nak golek2 depan tv..
 
sambil2 tu kite layan gamba anak dara yew (anak teruna ckup susah nak snap gmba dia skng ni)..
 
ni masa g mjlis kwin anak buah pak ajil kt sekincan last week .. aku mmg xlalu sgt makan lauk pengantin psl tekak dok loye2 je kan .. kalau mee ke behun sup2 tu ok lg.. anak2 pun mkn gitu2 je, myb psl masing2 kepenatan balik dr Tganu xabis lg..
 
masa weols tunggu pk ajil abis makan, kami di hidang ngn kek pengantin .. kek pelangi aka rainbow.. anak2 beriya2 le makan kan .. tp 2x suap x nak dah cz kek tu ala2 cm rasa bahulu, xmoist cm yg penah makan le.. myb cz of cuaca kut.. or mmg org2 situ wat kek pelangi gitu.. aku xmakan le, mmg dok tingin airrr je ms tu .. ms amni dok makan tu, xpasan apa2le .. tp bile msuk lm kete nk balik .. amni main hp..
 
dia snap2 le diri sdiri aka selfie gituwkannnnn.. aku dok tgk dia jelir2 lidah dia..wakakakakakakaka.. rupenye lidah dia dh bertukor jd biru akibat makan kek pengantin yg bewarna biru, kire colour kek tu kuat le jgk ye smp melekat kt lidah..
 
 
elok sgt le, sedondon ngn baju
 

2 comments:

  1. hihi... dah sedondon dengan baju tu

    salam aidilfitri
    maaf zahir & batin dari Lya ;-)

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah