KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Tuesday, August 19, 2014

GAMBAR KONTROVERSI

 
Assalamualaikum sume...
 
dh ptg2 baru nk bercelotih kan, td aku xde mood lew.. nk tidooo je psl smlm tido kul 2am , anak dara xleh tido merengekkk je nk suh kite layan dia.. aku dh ala2 cm nak demam sengal2 bdn mlm td.. sibbaik pak ajil urut kaki.. dpt le tido ..
 
ni haaaa.. aku nk tunjuk skit gmba kontroversi yg wat aku glamor kejap kt fb ngn ig kui2..
 
ni last week ms aku g open house umah mmber sekolah vokey aku .. dia dok kt Shah Alam .. skng ni kalau pi jauh2 aku xselesa dh pakai jeans, so tepaksa selongkar jeans zmn aku kembang semangkuk dlu .. kalau ikut ati aku nak kuor pakai suor vietnam or track je.. haaaa punye  teruk kan ..
 
di pendekkan story lew ye.. ms nak balik tu ada le sesi snap2.. bile snap kt tab aku ni .. korg tgk le pe jadi .. nmpak besau kan perut aku ..
 
 
yg bawah ni kt hp kwn aku .. nmpak ok je...

 
so nak salah kan bj ke, hp ke ..penata cahaya kahhhh .. wakakakakkaakkakakaka
 
ramai plak tny aku dh bp bulan ngndg , cmner nak jwp ye psl aku sdiri pun xtau aku ngndg ke idok .. tunggu je la nnt ..cz aku lum cek lg.. malas..

7 comments:

  1. lorr tak check lagi ke?
    nak tanya tp takut kena marah hehe

    ReplyDelete
  2. klu preggie, alhamdulillah.. rezeki.

    ReplyDelete
  3. angin tiup baju kot. hehehe.. tp mana tahu rezeki . mmg ada.. sedar2 dah 5 bulan.

    follow & singgah dr,
    http://afasz.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. cepat la cek...aku lak excited..hahahahha

    ReplyDelete
  5. beb..kalau ada pun ok tu..hehehehe amni dh mintak adik..ehehehe

    ReplyDelete
  6. mmg ko lewat dtg bulan la ye?
    mn taw masin mulut kwn2 kan...
    lgpon bj ko pakai tu kembang kot beb...
    ak pon ada je kwn2 kata preggy...ameen kan la..
    kalau ada alhamdulillah kan..

    ReplyDelete
  7. kalau preggy saya ucap tahniah ye sis!!

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah