KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Thursday, August 7, 2014

HAI SUNSHINE | ado penyakit ka

 
 
Assalamualaikum sume...
 
selamat pagi.. dh bfast ke tuk yg x pose cm daku ? tuk yg berpuasa , selamat menjalankan ibadah puasa ye..
 
thn ni mmg bnyak btl dugaan ms berpuasa tu, tp syukur dpt jgk pose penuh ... haaaaaaaaaaaaaaa tu yg nak story ni, aku x tau le nape dan start bile nye.. kalau xsilap le start dr pose 2nd week , aku ttibe cm kne gstrik.. agak pelik jgk la nape plakkkkk ttibe time pose kne attack ni .. selalu nye alhamdulillah ok.
 
Myb ada le yg silap kt mane2 tu kan .. tp x pe, aku redha je la.. tetap terus kan pose even lemah longlai.. phtu plak start that day tu jgk , tekak aku ni loye kemain lg.. lps makan lg loye.. xtau cmner nak bygkan le... mmg seksa btl, tp yg aku pasan napeee aku xsusut2 even pose penuh? pelik2.. ke psl aku x terawih? thn lps pun x terawih tp bdn aku susut btl .. dah le time pose kt 4x dyria..
 
loye tekak aku smp ke skng ni tau ..huhuhuh jenuh aku mkan ubt gstrik xilang2 jgk sebu perut aku.. kbtlan aku amal air pch kaca , tp idok pun ilang jgk ..cume sebu je ilang.. tp aku x de la teruskan minum air tu , cz aku x rs lalu..
 
mondy lepas kan aku still bercuti, so bermulalah sesi kemas sikit2 umah .. tq tuk pakajil, cz dia tlg bsuh & jemur baju yg bnyk tu, aku ni bile tgk bj yg dh kering tu berlongok2 mule le rs rimas.. aku pun lipat le bersama2 anak dara, aku lipat dia kumbah.. yg x berlipat lg .. xnak plakkkkkk dia kumbah.. geram btl.. masa aku melipat tu mmg kuat le bau softlan kan .. aku xleh teruskan lipat bj cz rsssss sgt2 loyeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.. smp kne tutup idung ngn 'key' pak ajil .. adoii teruk plak sakit aku ni .. dh kenape plak kan .. aku malas le nak pi klinik, xkan nak ckp loye plak .. cm lawak je..
mlm nye plak pakajil bwk balik bekal tuk aku dr mama.. mama maskkan kuew tiau grg , perut aku mmg lapo le time tu , aku pun ngap le sesudu.. phtu uwekkkkkkkkkkkkkkk (kuor angin je) terus x lalu makannnn.. huhuhuhuhu lapa ooo perut, last2 rendam megiiii ..
 
haaaa itu le yg aku alami sjak pose smp raya smp skng.. seksa btl ku rs kan .. tah nape tah..
 
aku ada wat urine test  , 1 line terang .. and 1 blur... xngndg le kan ?
 

6 comments:

  1. Mcm dh lama sgt je sakitnye tuh..gie je la klinik,.

    ReplyDelete
  2. zura.. ngandung kot.. sebelum dpt amni.. org penah gugur.. tp masa cek b4 tu.. 1 terang 1 blur.. cek klinik pun sama.. but then seminggu lps tu.. gugur seketul darah..
    ade lah tu.. gi lah cek betul2.. period zura cemana?,, kalo dah pose penuh tu.. confirmed2 x period lg tu.. yeaayyy amni nak dapat adik.. anyway take care ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh sonok plak dia yew, kite ni nerbes sgt2 ni huhhuhh Amni kite kcik lg kut... alahaiiii.. tp mmg nmpak dia sukeeee btl ngn baby.. cume tu le, dh 2x test 1 blurrr tp nmpak le line tu ..

      Delete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah