KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Thursday, August 21, 2014

JUICE

 
SALAM PETANG SUME..
 
bile dok kt umah ni, lemau nyeeeeee... di tmbah ngn mmg tgh lemau laut ni kan .. lg lerrr, rs cm nak tido je spjg hari ..
 
aritu kwn aku ajak g PAvi .. so aku pun folow je, dh mmg jnis time2 lunch xsuke dok dlm opis kan .. so pi le bank skali .. ms ni loye tekak aku sgt kuat .. aku mkn lunch spegeti je .. cz nasi2 ni cm rs wat perot aku ketat huhuhuhu..
 
lps makan rs loye x ilang2, kwn aku ar ni .. dia tingin nak minum JUICE.. berpusing gak crik booth JUICE ni . .kalau booth BOOST tu kt bwh area foodcourt tu je..
 
rupe nye booth JUICE nun di atas.. gigih le ngn sempot2 aku ni naik balik ke atas.. terus aku order MANGO + ORANGE.. tp mamat yg buat tu dh le xpaham BM , dia pi wat MANGGO+LEMON.. hambekkk pahit skit cz myb biji lemon trblend skali ..
 
 
tapiiii aku suke oooo.. rs masam2 pahit tu ilng jap loye tekak aku ni .. srpppp sruppp smp kt opis dh tingl half kui3.. smp kenyg sgt2 perot aku minum air ni..
 
eh jgn lupe ye.. yg sudi dtg cheras 24hb lps zuhur jemput ye.. kalau x tau add ke , wasap2 lew

2 comments:

  1. wahhhhh lemau2 tu.. confirm ke Amni nak dapat adik..?? best.. best.best.. ape pun semoga dikurniakan kesihatan yang baik sentiasa ye..

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah