KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Thursday, August 28, 2014

KAN DAH MALU SENDIRI

 
Salam sume..
 
yg mane2 layan FB sure perasan psl kes budk yg mendakwa diri nye di tampar oleh cikgu .. siap ado kesan jari kt pipi dia.. memula rs geram jgk kt cikgu yg tergamak wat gitu ..
 
tup2 .. kuor plak statement ni ..
 
 
 
budak tu mmg jenis nakal .. phtu ado alagik ..
 
xkan le bapak mak dia xsiasat dlu b4 terussssss je pi terjah msuk paper kan kan kan ..

6 comments:

  1. Mmg tak patut pun mak pak dia claim mcm tu.. Lain kali, jgn la melulut je salahkan cikgu2 je. Kena tau gak mcmana pangai anak2 kita kat belakang mata kita.

    ReplyDelete
  2. bertindak tanpa usul periksa yang payah ni

    ReplyDelete
  3. tp betul ke murid tu kena tampar?

    ReplyDelete
    Replies
    1. x pun .. bekas kt pipi dia bks alegik ..

      Delete
  4. betul zura, kenapa tak siasat dulu kan. main nk kata salah orang aje kan.

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah