KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Thursday, August 21, 2014

MASUK BAKUL ANGKAT SDIRI

 
Salam sume...
 
bersiaran di rumah as usual hari khamis ni ..
 
xde story plak nk di story tgh2 hari ni , cz perot lapo kut.. huuhhh cpt nyeeee perut kut lapo ..
 
ni le kerenah anak dara kalau dia kt umah toki .. mcm2 benda laaaa dia nk selongkar smp pening tokwan nak kemas.. aku mmg xsmpt le nak kemas ngn keadaan yg lemau ni kan .. so aku mampu tgk je la.. ptg lps pakajil balik kje, dia le yg kemas skit..
 
 
 
fuhhhhh this week sabtu , ado 5 rumah tuk ku trjah .. tp rsnye kne skip 1... tgk keadaan lemau ku jgk .. jgn terus x dpt pi sume sudah lew..
 
ahad ni adik aku no 4 bertunang, kalau ada sapa2 free meh le dtg rumah di cheras ni .. mmg ada wat makn2 skit..

3 comments:

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah