KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Tuesday, August 12, 2014

PERGI NYE SEORG PELAKON DAN PELAWAK HEBAT


 
Salam sume..
 
rasa nye ramai yg dh tau berita ni kan ..
 
Robin William ni bkn je seorg pelakon, dia jgk seorg pelawak yg mmg fames ..
 
aku sgt suke lakonan dia dlm cite JUMANJI.. smp kami adik beradik takot nak main dam ular cz tkot kne sedut msuk dlm game tu wakakakakak lawak btl ..
 
phtu pelakon nye jgk gune kan suara dia tuk filem kartun ALADDIN .. dia jd sore JIN warna biru tu ..
 
 
 kematian beliau cz dia bunuh diri .. rupe nye dia ni dh lama alami kemurungan yg terlampau ..

emmm tgk le, org yg buat org lain gelak .. rupeye dia sdiri alami stress yg amat sgt ..

so jgn sangka org yg happy go lucky sentiasa tu xde masalah yew
 

2 comments:

  1. menghiburkan org lain tapi diri sendiri alami stress.jangan sangka org yang tersenyum itu tiada masalah kan?senyuman sekadar menutup kedukaan..:D

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah