KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Tuesday, August 5, 2014

SELAMAT HARI RAYA DARI KAMI

 
Assalamualaikum sume..
 
sure ramai yg dh bertugas ye, aku baru 1st day today .. ni pun kerja dr rumah .. heheheheh ..
 
so acaner korg nye cuti ? best x? aku ni biasa2 je cz aku nye loye ni x sudah2 smp ke today, lps makan je sure loye..adehhh , tah hape penyakit aku ni...
 
banje uols gamba kami raya ke 2.. cayo x , 1st raya kami lupe nak snap2 gmba tema pepel kami .. sedor2 dh ptg dah , tp ms tu memasing make up dh caiq dah.. maleh le kannn... raya ke 2 g kuantan (area pantai sepat) umah pakteh belah abah.. alang2 tu , suh adik jd photog lew.. jimba2 tepi pantai ...
 
 
 

2 comments:

  1. Selamat hari raya zura..
    kami punye cuti pun biasa2 je w/pun cuti 10 hari tp xdelah berjln raya sakan sgt pun..huhu

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah