KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Tuesday, August 12, 2014

SELAMAT PAGI

 
Assalamualaikum sume..
 
syukur dpt bersiaran di rumah lg pagi ni.. anak dara ngn tokwan nye smbung zzzzz lg.. syok btl . kalau ikut ati , aku join skali .. tp kje bnyk ni huhhuhh... lunch kang le aku zzzzzzzzz..
 
3 4hari ni aku ok skit lew, cz doc dh kasi ubt tahan loye.. so every day ambik 1 biji.. lemau btl le kalau kne dok hadap ubat hari2.. muak rasanye (makan nasi x muak plak yew dak kui3)..
xkisah le, janji loye2 aku ni kurg skit.. cergas le skit diri ku ini , dpt jgk le nk kemas2 umah .. kalau x , sian pak ajil wat sorg2.. tu pun kne tunggu mood rajin dia mari, if not akil ngn amni je lewwwww 'kemas'...
 
 
 
 
** ni nasihat tuk peng'skodeng' blog aku ni (as a mother, korg sure caya pd 6th sense kan)... hentikan le perbuatan awk tu, sy tau awk tu mmg sibuk sgt nk tau hal2 fmily saya.. xperlu le, jaga le tepi kain awk sdiri .. pk ms depan awk tu , lum tentu sentiasa cerah ye.. bnyk2 kan taubat..
 

4 comments:

  1. nasib baik dh okayh skit..kalau x, ada rase mau kene heret gie spital ke?..ahahaha..

    ReplyDelete
  2. tak sihat ke.....makan ubat sampai sihat tau..kang ada yg bermalam kat sepital nanti..hahahhah

    ReplyDelete
  3. aikkk x peknen ke zura.. hehehe..

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah