KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Wednesday, August 27, 2014

TEASER MAJLIS

 
Salam uols..
 
ni le dia org penting majlis aka flower gurl of the day .. majlis bertunang adik aku .. tq yg sudi dtg jejauh tu.. xsmpt nak snap2, cz hp aku tah kemana2 tah ..
 
haaa makcik kcik sorg ni bz wehhh.. bz snap2 gmba , cz ramai no tukang snap gmba dia..
 
sian dia, cz sabtu tu kami smp cheras kt kul 2am kut.. penuhkan jemputan raya sakan aka ganti fmily tuk g open house pakcik jgk kt Post Klang nun .. smp cheras plak , jln jem x hingat .. ada jln tutp kalu x silap (wakakak psl co-pilot ngn ahli2 dh tidooooo) ... phtu ahad kne bgn awal2 .. mane x penat dak2 ni ..
 
tp akil ok lg.. dia jd photog kecik .. sibuk no snap2 , tp dia bnyk snap gmba mak teh dia.. penat makteh dia posing senyum..
 
lpas je asar , anak dara dh ngntuk smp tertido atas bahu sapa tah .. terus bwk msuk bilik toki , aak sunyi skit phtu ada aircond smp kat kul 7ptg baru dia bgun , tu pun psl tokwan dia ckp tepon kuat2 dlm bilik tu .. trjaga le dia..
 
 

2 comments:

  1. comey sgt flower girl ni...
    panjang akal dah dia :)

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah