KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Tuesday, August 12, 2014

THROWBACK


 
Salam sume..
 
bile dh ptg2 ni mule lew lemau .. lg2 baru lps lunch kan ..
ngn angin sepoi2 plak tu .. adehhh berat mato kuuu ni.. kne bertahan smp kul 4.40ptg nnt..
 
ni throwback masa kami nk balik ke KL .. ms ni konon2 nak konvoi ngn abah aku , tp abah aku lajuuuu berzesup kannnn cz takot jem... weols ni mmg lenggang2 kangkung pun , ala2 x serik kan jem 20jam ms otw balik tganu (nnt aku story , lupe plak nk story kan)..
 
ms balik kl saje je lalu ikut jalan lama, malas nak ikut highway walau pinggang aku letey dok tampung anak dara tu...ttibe smp je kt area pantai kemasik ni, pak ajil msuk parking.. si akil terus bgun sukeee lew kan konon2 dpt mandi.. tp gn hrp lew cz ms ni panas sgt2, just lepak2 tepi pantai je .. phtu pekena pisang ngn kepok grg brsama air kepala eh kelapa..
 
 
syok jgk weols lepak .. kat2 2jam jgk le .. ngn angin sepoi2 tu .. ramai jgk yg berkelah tepi pantai.. syok btl .. tingt zaman aku kcik2 dlu .. ms tu mne de highway lg, bile lalu je sini ..abah sure singgah .. kami adik beradik berlari2 panjt batu yg xbape tinggi tu .. phtu lompat atas pasir...

1 comment:

  1. Syok.. rasa segar je bila disapa angin gini kan :D

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah