KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Thursday, September 18, 2014

NAK WANGIKAN RUMAH TOKI & TOKWAN

 
Assalamualaikum sumeeeee...
 
xtau nak story hape sebenor nye today .. mood maleh dh menyerang huhhuhu..
 
tp nk update jgk laaaa cite mlm smlm ..
 
as usual le kalau dh time2 maghrib tu abah aku mmg seksa nak kuor, takut ' anak koala' nak ikut.. paling kuat pun dia kepit kaki kt pinggang abah aku smp abah aku xleh le nak letak dia..
 
tapiii kali ni abah aku nak selamat kan diri , dia kasi le bedak dia kt amni .. anak dara punnnn sakan le sukeeeeeee sesgt kan cz dpt bedak tuk di main2 ... aku le yg seksa , cz LOYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA gile ngn bau bedak lelaki oceyy ..x tertahan rsnye.. nak2 plakkkk anak dara tu leh tabur kt atas aku dr ujung kaki smp ujg rmbut.. aku ni dh cm zombie dh jd  nye..
 
waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tensen ooooooooo.. x suke arr bau bedak lelaki ..kuat sgt..
 
 smp abis 1 btl bedak dia kerja kan ... siap tabur atas cofe table, meja makan .. kusi .. sume le..
si abang apa lagiiii .. berjemaah laaaa... bile lg kan dpt join wat sepah sekali , yg compom2 nye x kan kne mrh..
 
aku layannnn kan jeeee..
smp le abah mama aku balik , aku dh ready tinge dh .. tp yg ajaib nye mama aku xmenjerit plak tgk umah dia putih melepak .. wakakakkakakaka... las2 mama aku yg kemas.. cz dia takut , abah aku yg bg bdk tu kt cucu ksygan dia .. so redha je laaaaaaa...
 

4 comments:

  1. ekekekekek... atok pun xleh nak marah sbb atok yg kasi bedak hehehe...
    amni amni..apa best sgt bau bedak tu? :P

    ReplyDelete
  2. hehehehe.senyummm je tengok.sabar jelah.

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah