KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Tuesday, September 2, 2014

JEJAK KASIH DI IJOK

 
Salam uols ..
 
haaa , nmpak tajuk ... gigih kan , tuk org yg dok lemau2 loya ni .. jauh jgk perjlnan kami weekend lepas..
 
sabtu nye kami xde pi mane pun, cume mengantikan mama abah tuk kenduri jiran dpn umah diorg ni .. dpt jgk mkn dging kambing golek .. yum2..
 
ahad plak g IJOK, mmber kelas aku kwin .. bygkan la last kami jmp ms tu thn 2001 la , ms grad .. phtu x jmp2 dh kecuali ada la 3 4org yg lain.. tu pun ms akil umur 2 ke 3thn , phtu x jmp2 dah ..
 
yg kwn pempuan aku ni last aku jmp ms aku kwin , 11thn lepas .. ms tu dia baru bersalin , aku as pengantin di request tuk tepek bedak kt anak dia.. nw ank dia dh 11thn , jd encem boy dah ..
 
mmber aku ni dh 4org anak dh , tp kurus bebenor .. laki dia plak makin kembang .. ni pun kwn aku ni ngndg 3bln kalau x silap .. anak yg last dia dh 4thn .. so elok sgt le kan , dia suri rumah .. mmg meriah le dok umah ngn anak2 ..
 
anak dia pempuan yg baya akil 7thn , tp bile brdiri sesama nmpak kcik je anak dia.. cz akil ni mmg tinggi cume x kembang, kwn2 aku ingt akil dh drjah 3..
 
 
ms diorg snap2 ni , aku tgh makan .. 3 org geng dh nak balik .. so diorg snap2 dlu ..
 
gaya huru hara
 
kwn kelas aku yg kwin ni lelaki .. umur dh msuk 38 kalau x silap , akhir nyeeee menamatkan zmn bujg jgk .. dia ni jnis pemalu sgt2 .. dlm kelas dia paling senior (umur paling bnyk), org lain sume agak segan aka tkut ngn aku psl aku ketua kelas .. tp abg aku sorg ni paling suke sakat aku smp aku penah nangis tau .. phtu pandai dia pujuk aku kasi 1 keping besi yg dia print gamba tembam aku .. siap tulis 'aju tembam' wakakak ampeh .. kwn2 ramai mmg pangil aku aju.. dlu nama zura tu agak berat tuk aku, aku selalu sakit.. nw ok dh kut..
 
 

5 comments:

  1. bestnya masih berhubung dgn kawan2 lama :)

    ReplyDelete
  2. seronok dapat jumpe kengkawan lama ni

    ReplyDelete
  3. mesti seronok jumpa kawan lama kan...tambah masing2 dah beranak pinak..kenangan mengusik jiwa lah..

    ReplyDelete
  4. hehe seronok der jumpa kawan² lama..kite bila nak jumpa lagi weh..setahun sekali..hehe ajak dayang sekali tu.. :D

    ReplyDelete
  5. wah jejak kasih 11 tahun tu.., srnok dpt jumpa kawan² lama n yg penting ikatan persahabatan tu masih kekal terjalin.

    masih loya² lg ke zura..

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah