KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Thursday, September 11, 2014

KERTAS UPSR BOCOQ??

 
Salam sume ..
 
as usual bersiaran di rumah abah ku trcayangggggggg...
 
haaa korg bc tajuk tu kan , sure ramai yg emo .. mana idok nyeeee.. UPSR punnnnnnnnnnn ado yg nak pi bocoq kan .. dh kenapaaa kan..
 
bkn pe, sian kt budk2 wehhh .. emosi trganggu.. phtu paper subjek lain pun lps ni xtau cmner nasib nye kan ..
 
kalau aku le.. mau maleh dh nk menjwp.. tah2 bile dh jwp tup2 bocoqqqq kene plak jwp balik .. hhuhuhuhuhu dh le time exam kite dh curah kan sume nye kt kertas tu kan ..
 
siannn diorg ..

4 comments:

  1. mengarut sgt rasanya bila soalan upsr bocor. buat malu je sbb dah tentu2 yg bocorkan tu org dewasa.. ksian kt bebudak sbb dorg yang terpaksa hadapi soalan2 tu. apa faedahnya ntah kasi soalan bocor pd budak2 ni?

    ReplyDelete
  2. Tuh la psl..mcm mana boleh bocor..xamanah langsung..

    ReplyDelete
  3. Itula kan, kesian bebudak.. Penderaan emosi
    UPSR je pun yg nak bocor, p mai p mai bebudak tetap akan masuk Sek Men..

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah