KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Monday, September 15, 2014

PABILA FROZEN BERKUASA

 
Salam sume...
 
sabtu lepas , x tau nak ckp nape tah lembek sgt bdn ku rs kan .. huhuhuhu kne ambik xtra vitamin le kut..
 
aku rs HB aku low ni, cz bile bnyk brjln aku cm rs dahaga sesgt, phtu kne duduk kejap .. jln pun xleh laju2 dh leps tu .. huhuhh cian kan ..
 
so aku dgn malas nye nak kuor.. pak ajil terus le psg cite frozen .. laju le dak2 berdua tu melayan smp x bergerak seinci pun oceyyy (tuk 30min pertama je la) .. aku pun ambik time tuk nap jap .. smbil2 dgr pak ajil ala2 bertukang kt dapur..
 
bile bgun tido , aku tgk pak ajil msak .. cian plak dia.. ke dia sian kt aku .. hehehehe almaklom la kan kan kan (haaa jap lg aku cite)
 
memula dia wat bfast ala2 western.. ada scramble egg, hotdog, kentang grg (home made) and hugget..wahhhh menyelerakannn , tp x ckup le plokkk .. lunch tu pak ajil msk nasik plokk... ada sup syur ngn ayam grg , jadi la tu .. alhamdulillah keyg aku anak beranak ..
 
ahad tu bile dh rs ok skit.. aku msk bfast ckodok sardin.. lunch nasi grg sardin .. haaaaa brtambah2 masing2....

3 comments:

  1. Wahh banyak jugak menu yang dimasaknya ye :)


    Frozen pilihan kanak2 sekarang ni kan :D

    ReplyDelete
  2. anak aku hat 3 bln tu pandai dah layan frozen ok haha

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah